Meteen naar de inhoud

iedereen heeft burgerrecht!

Over de burgerij

Welkom bij De Burgerij, dé plek waar gezelligheid, heerlijk eten en de levendige sfeer van de markt samenkomen! Elke zaterdag gelegen op de markt van Gouda, bieden wij een laagdrempelige en sociale eetervaring voor iedereen die even snel wat wil eten.  Bij De Burgerij draait alles om versheid en kwaliteit. Onze broodjes worden recht voor je ogen bereid, zodat je kunt zien hoe elk broodje met liefde en zorg wordt samengesteld. Het sissende geluid van de grill en de verleidelijke geuren zorgen voor een onweerstaanbare trek.

niet alleen burgers

Of je nu kiest voor onze klassieke hamburgers, smaakvolle pulled pork, verrukkelijke beenham of een traditionele rookworst, je kunt er zeker van zijn dat elk gerecht met verse ingrediënten is bereid. Onze toegewijde chefs zorgen ervoor dat elke hap een smaakexplosie is die je smaakpapillen verwent.

Bij De Burgerij willen we meer zijn dan alleen een plek om snel iets te eten. We willen een plek zijn waar mensen samenkomen, waar gesprekken plaatsvinden en waar de gemeenschap zich verenigt. Neem de tijd om te ontspannen, te genieten en te delen terwijl je onze heerlijke broodjes proeft.

Menu