Meteen naar de inhoud

Proef de smaak van de regio met de gouse koe

welkom bij de goudse koe!

Wij zijn een marktslagerij gevestigd in de prachtige regio van Gouda en Krimpenerwaard. Als lokale slager zijn we er trots op om ons te kunnen richten op het leveren van heerlijk rundvlees uit onze eigen regio.

Onze passie voor lokaal en diervriendelijk vlees heeft ons ertoe geleid om nauw samen te werken met lokale boeren in de omgeving van Gouda.  Wij geloven in korte lijntjes tussen boer en slagerij, waardoor we zorgvuldig onze eigen runderen kunnen uitzoeken en weten waar ons vlees vandaan komt. Dit stelt ons in staat om te werken met de hoogste kwaliteit vlees, dat op een diervriendelijke en duurzame manier is geproduceerd.

vlees van de locals

Wij zijn er trots op dat het slachten van onze runderen kleinschalig en lokaal gebeurt, in Reeuwijkdorp. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de kwaliteit van ons vlees. Bij De Goudse Koe zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit rundvlees, van boer tot bord. Wij geloven dat het belangrijk is om te weten waar ons voedsel vandaan komt en hoe het is geproduceerd.

Kortom, bij De Goudse Koe staat lokaal en diervriendelijk rundvlees centraal. Wij werken met passie en toewijding om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten, ervaar het zelf!

contact

Heb je vragen met betrekking tot de goudse koe? Voel je vrij om contact op te nemen! Wij behandelen je bericht zo snel mogelijk.